About Me

My Photo
gerasimos polis
Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1962, σπούδασα Αρχιτεκτονική στο Ε.Μ.Π. και αναζητώ την αλήθεια και μόνο την αλήθεια με όποια μορφή και αν μεταμφιέζεται...
View my complete profile
Thursday, October 04, 2007






Θα ήθελα να μην είχα κάνει αυτό το ρεπορτάζ να μην είχα ασχοληθεί με το όλο θέμα, για τον απλούστατο λόγο, ότι τέτοια ζητήματα δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να δημιουργούνται.

Υπάρχει όμως ένα ηθικό δίδαγμα στην όλη υπόθεση και αυτό είναι ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί τελικά και να παλέψει για κάποια πράγματα.

Καμαρώστε ένα ελεύθερο βατό πεζοδρόμιο στο ίδιο σημείο που ήταν αδύνατον για εμένα να το χρησιμοποιήσω και επικίνδυνο για όλους τους συμπολίτες μου.
Καμαρώστε το, μετά την αποξήλωση των πασσάλων η οποία δεν άργησε να γίνει.
Μην σας δημιουργούνται όμως και λάθος εντυπώσεις λίγα δεκάδες μέτρα πιο πέρα, απλά δεν υφίσταται πεζοδρόμιο και καμαρώστε και την ολική κατάληψη των πεζοδρομίων ακριβώς δίπλα από το κτίριο της Τροχαίας Κηφισίας, άλλωστε η όλη υπόθεση είχε σημείο εκκίνησης ότι δεν υπάρχει μηχανισμός και αστυνόμος να εμποδίσει τα delivery από το να ανεβαίνουν στα πεζοδρόμια.





Αυτός είναι ο μικρόκοσμος της γειτονιάς μου, σε ότι αφορά την κυκλοφορία μου και τα δικαιώματα των πεζών.
Σήμερα είμαι κουρασμένος και δεν έχω διάθεση να γράψω πιο πολλά, αυτό το φθινόπωρο είναι ένα δροσερό καλοκαίρι και ευτυχώς γιατί ο καιρός βοηθά και κάνω και κανένα μπάνιο, στην προσβάσιμη παραλία του ΠΙΚΠΛΑΖ κάπου 40 χιλιόμετρα μακριά αλλά χαλάλι του, (πιο πολλά στο άλλο blog μου, http://access2sea4disabled.blogspot.com/)


Υ.Γ. Γιατί δεν αγαπάμε τις πόλεις μας; μόνο εγώ ενοχλούμαι από αυτόν τον αποκλεισμό; γιατί "υπομένουν" αυτό το περιβάλλον όλοι οι υπόλοιποι;